Expositie bij PROFILE Fietsspecialist Bleumink, Zutphen, lente-zomer 2016

 

Dit jaar kreeg ik de gelegenheid om drie maal een selectie van mijn mini-racefietsjes te laten zien bij Profile-fietsspecialist Bleumink in Zutphen. Eigenaar Ruben Bleumink was zelfs bereid om voor dat doel een mooie vitrine aan te schaffen.

  • Vanaf 18 april tot 30 mei is die vitrine vooral gevuld met racefietsjes, want Zutphen staat dan in het teken van de Giro (in Gelderland).
  • Daarna is er een kleine expositie van allerlei soorten fietsjes, onder de noemer "Hallo zomer". Het Italiaanse ijscokarretje van tijdens de Giro mag nog wat langer blijven staan...
  • En tenslotte volgt in juli een aflevering gewijd aan de Tour de France. Daarin komt het peloton racefietsjes weer langs, met o.a. de oude Rabo-ploeg. Rr is een bergbeklimming te zien en natuurlijk de aankomst in Parijs.

Op deze pagina volgt een fotoselectie van die drie etappes.

Klik op een foto voor vergroting en fotoshow


 

Het Giro peloton raast Zutphen binnen, over de rotonde Kleine Omlegging / Prins Bernhardlaan

Weer een Nederlandse Tourheld...! 10 juli 2016 is voor Tourliefhebbers een dag om te onthouden. Vandaag verraste Tom Dumoulin met een magistrale solo op de slotklim naar Andorra Arcadis en pakte daarmee de winst van de 9e etappe.

NPO-bericht: Dumulin wint koninginnenrit in Ronde van Frankrijk

.

16-05-2016 | webontwerp: Jo Han Khouw